Over Lisette

Of het nu in de trein of op een verjaardag is, mensen vertellen mij altijd hun verhaal. Na jarenlang bij verschillende techbedrijven in binnen- en buitenland te hebben gewerkt, heb ik besloten mijn werkzaamheden uit te breiden en coach in Amersfoort te worden. Mijn eerste ervaring met coaching heb ik een aantal jaar geleden opgedaan in mijn werk in Australië, waar ik collega’s coachte in hun work-life balance. Het zaadje was geplant. Vol enthousiasme heb ik in de jaren daarna mijn coachingsvaardigheden verder ontwikkeld, onder andere door het volgen van de ICF geaccrediteerde coachingsopleiding van CTI bij Schouten & Nelissen.

Lisette Kok Coaching Amersfoort voordeur
Coachtafel-met-bloemen-Lisette-Kok-Coaching-in-Amersfoort

Mijn uitgangspunt is dat ik als coach geen advies geef, maar jou in staat stel om erachter te komen wat je wilt. Geen wazig geneuzel of moeilijk jargon, maar concreet met je meedenken en jou helpen een volgende stap in je leven te maken. Ik geloof dat coaching heel nuttig kan zijn. Dat je door de juiste stappen te zetten mooie en blijvende veranderingen in je leven kunt maken. Altijd op een menselijke manier: het leven is niet volledig maakbaar en we hebben niet overal invloed op, maar samen kunnen we helder krijgen wat er voor jou wél mogelijk is. Zodat je met ruimte in je hoofd en positieve energie verder kunt.

Daarbij vind ik authenticiteit heel belangrijk. Zowel van mijzelf – ik ga me niet anders voordoen dan ik ben – als van jou als coachee. Laten we direct tot de kern komen en eerlijk zijn over hoe we ons voelen, wat we denken. Scheelt ook weer tijd. Dat betekent niet dat je alles op tafel moet gooien, je mag ook dingen voor jezelf houden. Gelijkwaardigheid hoort daar ook bij. Ik doe er alles aan om jou goed te helpen en ik verwacht van jou als coachee dat je jouw verantwoordelijkheid neemt. Zo kunnen we een vertrouwelijke relatie opbouwen, goede gesprekken voeren en mooie stappen maken.

Coachingsruimte Lisette Kok - binnenstad Amersfoort
Psychologie Magazine - Zelfzorgboek - Lisette Kok Coaching in Amersfoort

Dat ik in mijn werk als coach met mensen bezig ben, sluit mooi aan bij wat ik graag in mijn privéleven doe. Ik vind het heerlijk om documentaires te kijken en boeken te lezen over wat mensen drijft. Hoe komt het dat mensen doen wat ze doen? Ik kan ook echt geraakt worden door naar iemand te kijken. En goed eten, daar houd ik ook van. Mooie gerechten met een heerlijke wijn. Het liefst samen met mensen en een goed gesprek. Daar kan ik enorm van genieten.

Mijn uitgangspunt is dat ik als coach geen advies geef, maar jou in staat stel om erachter te komen wat je wil. Geen wazig geneuzel of moeilijk jargon, maar met je meedenken en jou helpen een volgende stap in je leven te maken.

Coaching aanbod