Check-in Cards - coaching tool - Lisette Kok Coaching Amersfoort

Over coaching

Je wilt de juiste keuzes maken, balans vinden, een gebeurtenis verwerken of iets in je leven veranderen. Maar soms kom je er zelf niet helemaal uit. Je weet niet precies wat je wilt in je leven,  je mist voldoening of een gevoel van zingeving, je piekert veel of je kunt moeilijk loslaten. Coaching kan helpen om stappen te maken die je alleen niet maakt of kunt maken.

Bij coaching draait het om een compleet beeld te krijgen van wie je nu bent, ontdekken wat er dan mogelijk is en vervolgens in beweging te komen. Door kleine, concrete stappen in de juiste richting te zetten kun je uiteindelijk jouw doelen bereiken en positieve veranderingen in je leven maken.

In de sessies gaat het er niet om een volledig ander mens te worden, je mag zijn wie je bent. Door met een ICF erkend en gediplomeerd coach eerlijk naar jezelf te kijken ontstaat er duidelijkheid over waar jouw kracht ligt, waar je meer van wilt in je leven. En wat de dingen zijn waar je steeds opnieuw tegenaan loopt, waar je vanaf wilt. Zo gaan we samen aan de slag met jouw hulpvraag, op een manier die bij jou past.

Pijlers

Als coach werk ik met drie pijlers. Soms sluiten ze op elkaar aan en soms ligt de focus meer op één pijler. Met altijd als doel positieve en duurzame verandering in je leven te ervaren. In vijf tot negen sessies gaan we praktisch aan de slag met waar jij tegenaan loopt.

Voldoening - Lisette Kok Coaching - Lijntekening

Voldoening: ontdekken waar jij op je best bent

Ontdekken wat je echt wilt, weten waar je goed in bent, iets minder in uitblinkt en identificeren wat de belemmeringen zijn die groei in jouw leven in de weg staan. Samen gaan we op zoek naar waar jij naartoe wilt en hoe je daar komt. We kijken naar waar jij nu het beste tot je recht komt. Ik help je de juiste richting op. De stappen die we samen gaan bepalen zorgen ervoor dat jij op je plek van bestemming komt en meer plezier, energie en voldoening in je leven ervaart.

Verandering - Lisette Kok Coaching - Lijntekening

Verandering: de juiste keuzes maken

Een verandering in je leven – of die nu een wens of al realiteit is – wil je soms samen met iemand bespreken. Wil je naar het buitenland verhuizen, voor jezelf beginnen, vind je het ouderschap pittig, of wil je simpelweg meer rust, ontspanning en balans in je leven? Hoe maak je de juiste keuzes, zodat je met positieve energie en ruimte in je hoofd verder kunt? Samen onderzoeken we nieuwe perspectieven en kijken we naar wat je kunt veranderen om te komen waar je wilt zijn.

Verwerking - Lisette Kok Coaching - Lijntekening

Verwerking: weer vooruit kunnen kijken

Een verbroken relatie, onvervulde kinderwens of langdurige ziekte. Het zijn moeilijke gebeurtenissen die niet altijd om therapie vragen, maar waar je wel hulp bij nodig hebt. In onze coachingsgesprekken kijken we naar waar je nu bent, gaan we op zoek naar wat je anders zou willen, en ontdekken we wat dan mogelijk is. We staan stil bij wat er niet is, maar kijken ook naar wat er wel is. Of nog kan komen. Zodat je met meer zelfvertrouwen en veerkracht jouw toekomst tegemoet gaat.